Palu Anadolu Lisesi

Vizyon: Milletimizin kaderini belirleyen eğitim –öğretim faaliyetinde yerimizi almak, gençleri yüksek öğretime hazırlamak, kişiye tahsil yapmanın; ailesine, milletine ve tüm insanlığa hizmet olduğu bilincini kazandırmak. Gelecek zamanlara dönük ihtiyaçları dikkate alarak hem kendini yenileyen personel, hem de ahlaklı, dürüst, bilgili, donanımlı gençler yetiştiren okul olmak.

Misyon: Sevgi ve saygıya dayalı bir eğitim-öğretim anlayışı ile öğrencilere “ne verdim, ne vermeliyim” diye daima özeleştiri yapan, hayal gücü çok kuvvetli olan gençleri ilim ve ahlak eğitimi vererek gerçekçi kılmak, Böylece kendisinin, memleketinin hatta insanlığın çıkarlarını gözeten nesiller yetiştirerek memleketin bekasını sağlamak.

Başarılar:

Yabancı Dil: 1.İNGİLİZCE 2.ALMANCA